dissabte, de novembre 28, 2009

The Quireboys - 21/11/09, Barcelona

Quin gran concert el dels Quireboys dissabte passat a la sala 2 de l'Apolo de Barcelona. Ens vam decidir relativament tard però al final vam prendre la decisió correcta tot i desconèixer que el motiu principal de la visita dels anglesos no era presentar la seva darrera obra d'estudi, el molt recomanable Homewreckers and Heartbreakers (2008) sinó celebrar el vintè aniversari de l'edició del disc de debut de la banda, A Bit Of What You Fancy. 20 anys!! No sé quants anys han de passar per a que un disc es pugui considerar un clàssic però aquest és segur que fa temps que ho és. Després de mitja horeta tocant cançons de totes les seves èpoques tot obviant el primer disc, Spike va preguntar qui tenia ganes de sentir alguna cançó de A Bit Of What You Fancy. Així doncs començant per 7 o' Clock van continuar amb Man On The Loose, Whippin Boy, I Don't Love You Anymore, Hey You, Misled... una festassa!! Només es van saltar Sex Party per poder-la tocar al final del bis. Spike no va parar de saltar, ballar, somriure i beure durant tot el concert donant-nos una excusa més per estar contents. Vaig fer algunes fotos però com que Spike no parava quiet ni jo tampoc van quedar una mica mogudes però molen igual, o no??!??!



 

 

diumenge, de novembre 01, 2009

No és bona idea...

... tornar de festa i escriure alguna cosa al blog, però com que vull dir poca cosa, doncs avall tu... Aquesta nit, mentre escoltava la música que anava sonant al meu voltant m'han agafat moltes ganes d'escoltar Powerslave, d'Iron Maiden. Resulta que, curiosament, Powerslave va ser el primer CD que em vaig comprar ara deu fer 16 o 17 anys, què sé jo... i encara m'agrada, i molt!! En volia comprar un d'Iron Maiden i Powerslave va ser l'escollit, suposo que la portada em va fascinar tant que l'elecció va ser clara. De fet, ara que hi penso, fa 25 anys que va ser editat. Em pregunto quins discs del 2009 escoltaré el 2034... si és que hi arribo.

Run, live to fly, fly to live, aces high!!


Valoro molt el fet que avui en dia pugui disfrutar la música que escoltava quan tot just em començava a afaitar. Fa uns 15 anys, més o menys, molts anàvem amb camiseta d'Iron Maiden i ens intentàvem deixar el pèl llarg. Hi havia una parella de hippies, que en aquells dies estaven a punt, si és que no hi eren de ple, d'arribar a la quarentena, que portaven el bar de les piscines del poble i ella, amb to condescendent una bona tarda em va espetegar: "Això és una moda, d'aquí uns anys deixareu d'escoltar aquesta música". I encara que en alguns casos no anés del tot desencaminada, amb mi no la va acabar d'encertar, je je je. Em faria gràcia trobarme-la cara a cara avui en dia i dir-li, "saps què? Encara escolto Iron Maiden!!!! I eren boníssims!!!!!" I demà penso rebuscar el CD entre els calaixos i les piles i les capses i mentres em dutxi cantaré amb el meu amic Bruce Bruce intentant no desentonar en excés, bona nit!

01/11/2009 - 12:43
Merda!! No l'he trobat!!!

01/11/2009 - 18:36
Downloading - a grans mals, grans remeis. 

01/11/2009 - 19:02
Two!! Minutes!!! To Midniiiiiiiiiight!!!!

Com imaginava, continua sonant genial.