dilluns, d’agost 31, 2009

Novetats, novetats...

En els propers dies ens venen a sobre un munt de novetats interessants i no seré pas jo qui es queixi. Avui mateix surt a la venda el nou disc dels Wildhearts. Es diu Chutzpah! i aquesta n'és la portada.


Ginger ja va anunciar que els demés membres del grup cantarien algunes cançons, cosa que no m'emociona massa, i així ho vam poder comprovar en el seu primer single, The Only One, cantat per Scott Sorry. Només l'he escoltat una vegada i, la veritat, no em va tornar boig. Quan el tingui ben escoltat us en faré cinc cèntims. Més informació a www.thewildhearts.com


Demà surt Before The Frost... Until The Freeze dels meus estimats The Black Crowes!!!! Jo ja tinc la meva cópia en vinil encarregada però he de confessar que no vaig poder esperar a rebre l'avís de correus i ahir em vaig capbussar en la xarxa en busca d'algun link de descàrrega i, evidentment, el vaig trobar. Encara no he escoltat el primer disc sencer però tal i com vaig preveure en l'anterior post dels corbs la línia apuntada per I Ain't Hiding no és la que segueix la resta del disc, sóna a The Black Crowes clàssic, clàssic. Massa d'hora per dir res, espero en breu poder-vos oferir la meva humil opinió.



Durant aquest propers mesos de setembre i octubre també surten les noves obres de Pearl Jam, Gov't Mule, Wolfmother, Alice In Chains... Tots els que encara comprem música haurem de començar a estalviar aviat.